Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Görünüm: ne yapmalıyız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar
bu konuda herkez ne yaşadıklarını söylesin,öneri ve yorum istesin
örneğin bugün burda böyle oldu sizce ne yapayım yada bugün şöyle oldu yorumlarınız gibi herkez burda herşeyini söyleyebilir
ilki bende olsun bugün antreman çıkışı soyunma odasında birisiyle kavga ettik benden bir yada iki yaş küçük sonra kavga ettik herkez ayırmaya çalıştığı için ben dayak yemiş gibi gözüktüm ama kimse karılmasa döverdim diğer hafta gitmeye utanıom hocada ordaydı rezil oldum diğer hafta gidince herkezin önünde dövimmi onu sizce
(16-03-2010 10:58 AM)StreetFighter Yazılan: [ -> ]ilki bende olsun bugün antreman çıkışı soyunma odasında birisiyle kavga ettik benden bir yada iki yaş küçük sonra kavga ettik herkez ayırmaya çalıştığı için ben dayak yemiş gibi gözüktüm ama kimse karılmasa döverdim diğer hafta gitmeye utanıom hocada ordaydı rezil oldum diğer hafta gidince herkezin önünde dövimmi onu sizce

yaş kaç? Smile
(16-03-2010 10:58 AM)StreetFighter Yazılan: [ -> ]ilki bende olsun bugün antreman çıkışı soyunma odasında birisiyle kavga ettik benden bir yada iki yaş küçük sonra kavga ettik herkez ayırmaya çalıştığı için ben dayak yemiş gibi gözüktüm ama kimse karılmasa döverdim diğer hafta gitmeye utanıom hocada ordaydı rezil oldum diğer hafta gidince herkezin önünde dövimmi onu sizce

ona bunun çok onur kırıcı bi hareket olduğunu söyle
Sırf bu yüzden kavga etmek çok saçma ve gereksiz bir davranış olur. Seni şu anki halinden daha iyi yapmıycağından emin olmalısın. Böyle saçma şeylerden kavga edenler yapıcak işi olmayan hayata basit bakan gerekli terbiyeyi almamış bir avuç egosuna yenik serseridir. Boşver olma onlardan bi getirisi yok...
Konu aşırı lüzumsuz olduğu için kilitlenmiştir.
Referans Adresler