Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Versiyon: sElAm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Selam arkadaslar ben yeni üyeyim.Sizden bisi öğrenmek istiyorum.Ben 6 ay kadar sonra askere gideceğim.3 ay öncede sigarayı bırakytım.Ve yaklasık 2 aya yakın bi zamandırda kosu felan yapıyorum.Jiu jitsu merakım var fakat burada jiu jitsu öğrenebileceğim bi yerde yok.Kıck box,judo,karate,taekwando ve vucut gelistirme kulupleri mevcut.Judo yada kıckbox kulubune yazılmayı düsünüyorum ama ikisinin arasında kaldım.Sizce hangisine gidersem daha iyi olur?boyum 1.83 ve 65 kilodayım.Tavsiyeleriniz için simdiden tesekkürler...
Jiu jitsu ilgini çektiğine göre Judo daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Boy kilo önemli değil.
İki sporunda idmanlarını izle ondan sonra karar ver.
eğer jıjıtsu ya merak varsa judo yapman daha ıyı ondada arm bar vs jıjıtsuda kullanılan teknıkler mevcur
tesekkür ederim arkadaslar yorumlarınız için.bide sunu soracaktım.benim bacaklarda biraz çarpıklık var.bunu sorunu nasıl giderebiliriz acaba?çok utanıyorum amaBig Grin yazmak zorundayımSad
Smile bence utanmana gerek yok aynı sorun bendede var kardeş çarpık değil ama yamuk duruyo Big Grin düzelceğini sanmıyom
6 ay sonra askere gideceksin kaçlısın sen bakeyim : )
jiu j,tsu merakı nerden acaba ?
kolay gelsin

kdirz Yazan:
6 ay sonra askere gideceksin kaçlısın sen bakeyim : )
jiu j,tsu merakı nerden acaba ?
kolay gelsin

1987 doğumluyum ama nufusa 88 yazılmıs.88-4 kalkıyoruz bizde.bundan dolayı 6 ay sonra gideceğizSad

ayrıca jiu jitsu merakın nerden geldi demissin onada cevap vereyim.yanlıs hatırlamıyorsam 99'da matrix 1 çıktı ve serinin diğer filmleride arkasından geldi.matrix 1'de Neo'ya yükleme discinden jiu-jitsu yüklenir.neo kungfu ve jiu jitsu'yu kullanarak matrixte destanlar yazar v.s v.s... benim için gerçek bi fenomen ve hayatımın saheseri olan bi film.bana göre su ana kadar böylesi çekilmedi çekilmezde.iste jiu jitsu merakım ordan geliyo...
Neo yu oynayan adam filmler için dövüş sanatları oyuncusu yetiştiren bir yerde eğitim görüyor bildiğim kadarıyla, daha çok Neo karekterinden etkilenmiş olabileceğini düşünürsek, jiu jitsu yada judo bilmediğimden o teknikleri kullanmışmı filmde bilmiyorum orda güreş yüklese ne güzel olurdu aslında... Wing Chun ile Kung-fu yükle kendine daha sonra parapsikolojide telekinezi vs gibi şeylere bi göz gezdir sonra kolunda sivri sinek yarası olan bi kız gelecek ona takıl hayatını yaşa pardesünü almayı da unutma!

bende kung-fu ya şaolin futbol diye film var bilirsin, onda çelik bacak gibi kendime stil bulayım diye başlamıştım, hayal gibi bea! Big Grin şu anda gittiğim salonun girişinde wushu(kungfu) yazıyordu... bak bi kelime ne kadar fark yaratıyor Big Grin ashihara karate çalıştık, şimdi sanda maçına hazırlık yapıyorum yan dal olarakda muay thai...

ben 89 luyum...
Referans URL