Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Görünüm: istanbul'da muay thai
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi günler,

İstanbul'da Muay Thai eğitimi alabileceğimiz yerler hakkında bilgi istiyorum. Google araştırmalarımda pek fazla alternatif bulamadım.
Haftanın sadece belli günleri eğitim verse de, diğer istediğimiz zaman gidip öğrendiklerimizi çalışabileceğimiz bir yer var mıdır? Açık olduğu günler ve saatlerde salonda vakit geçirebileceğimiz yerlerden bahsediyorum. Bunun gibi yerler hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Bir de benim yaşım 29. Ağaç yaş iken eğilir lafını gene de aklımda tutarak soruyorum. Yaşım öğrenme aşamasında bir dezavantaj sağlar mı? Özellikle High kick gibi belli esneklik isteyen vuruşlarda.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Öğrenmenin yaşı yoktur tabi genç bir arkadaş gibi olmaz ama hiçbir şey içinde geç sayılmaz.
tabı 23 yaş 12 13 gibi olmaz ama yınede bence çokta geç sayılmaz high kick gibi esneklik isteyen vuruşlarda bence yaşla halakası yok kas yapısı ıle halakalı ve zaman ısteyen teknıkler tak die çıkması zor normal olarak herşeyın bi kuralı çalışma prensıbı var zamanla
cevaplara teşekkür ediyorum. Fakat spor salonu ile ilgili bilgisi olanlarda yazarsa hem bana hem daha sonra siteyi ziyaret edecek arkadaşlara faydası olur. İlk mesajımda belirttiğim gibi internet araması sonucunda çok tatmin edici sonuçlar çıkmıyor.
sn tyr,

eğer gerçekten bu spora ilgi duyuyor, ve hele müsabık olmak gibi bir hedefiniz de varsa iştirak edebilirsiniz...

ancak, baştan vurgulayayım; salonumuz "vakit geçirilecek, lüks sosyal klup ortamı " olmayıp ,sadece ciiddi olarak çalışmaların yapıldığı küçük bir yer...
borangym@hotmail.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz...

başarılar,
Ben bir dövüş sporuna başlamak isterdim.Fırsatım olmamıştı ama savunma sporlarının çoğuyla ilgili bilgi toplamışımdır.Çünkü ilgilenirdim.Ama şimdiye kadar başka sporlarla uğraştım.Şimdi üniversiteye başlayacağım.Ve gerçekten sağlam bir spor yapmak istiyorum.Birçok forumda dolaştım inceledim başka kaynaklara da baktım gözüme takılanlar wing chun,muay tai,kick boks gibi sporlar siz hangisini önerirsiniz acaba?
bir de istanbulda muay tai salonu bildiğiniz yer var mı onu yazmayı unuttum özellikle bakırköyde arıyorum
Referans Adresler