Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Versiyon: Herkes Kendini Tanıtsın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba Ben Abdülhamit;
1996 yılından bu yana mücadele sporu yapıyorun daha önce taekwondo yaptım şu an ise Boks, Kickboks, Ve Muay Thai yapıyorum.
Kickbokscuyuz.biz, Allfightvideos.com, Sporcupazari.com sitelerinin sahibiyim.
cümleten merhaba

adım Emre, Konya da ikamet ediyorum.25 yaşımdayım.
elimizden gelip zamanımızın yettiğince kickboks sporuyla uğraşmaya çalışıyoruz...
Merhaba
Adım Furkan 15 Yaşındayım Bir Buçuk İki Senedir Kickboks Yapıyorum. İstanbul'da Yaşıyorum. Amacım Kickboksta Kendi Adımı Ve Türk Kimliğimi Dünyaya tanıtmak. Şunuda Unutmamak Gerek Aslında İmkansız Diye Hiçbirşey Yok Onları İmkansızlaştıran Sadece Bizleriz Biz İnanırmak Yürekten Herşeyi Başarırız.
merhaba ben levent kısaca levo dıyebılırsınız 8 yıldır thaikick ve kickboks çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Smile
marab ben yunus emre 16 yaşındayım ben 4 seneDİR konyada taekwondo yapıyorum siyah(1.dan) kemredeyim gsim salonunda çalışıyorum umarım herkes istediği şeyi başarırı BAŞARILAR DİLERİM
Ben Kadir Barlak Afyonkarahisar'da 7 aydır ashihara karate ve wushu çalışıyorum...

Levent sen serkanyilmaz.com daki levent misin ? (:
ta kendısı dostummmmm

levent8181 Yazan:
ta kendısı dostummmmm

haa meraba hocam hiç görünmüyosun şu sıralar (: aklımdayken sorayım Serkan Yılmaz'ın askerliği bittimi acaba

selam ben mehmet erzurumluyum iktisat kam. yönet. öğrencisiyim elimden geldiği kadar kick box yapıyorum saygılar...
selam ben HAMİT yarışmaya istanbuldan katılıyorum.Tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar dilerim Big Grin

Bu arada site çok ii olmuş...Big Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL