Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Versiyon: SN HAKAN ALPAY,SN ATİLLA ÇELİKTÜRK,SN FERHAT ÖZSERT 'İN BU FORMA KATILMALARI ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bahsi geçen arkadaşlar aşağı yukarı benim dönemimin karate ustaları ve gerçekten konularında çok emekleri olan kişiler...sözkonusu arkadaşların bu forma katkıda bulunmaları gerçekten faydalı olacak sanıyorum...zira , ülkemizde alt bölümlerde displinlerin olup yazışılabileceği,fikir,görüş mütalaasında bulunabileceği bir platform gerçekten yoktu...bu platform gerçekten böyle bir alan olabilir...

(not: kimse benim bu forum ile ilgili organik bağım olduğunu falan düşünmesin...sadece, eğer bu foruma tüm branşların katılışı doğru ,seviyeli,bilgi içerecek şekilde gerçekleşebilirse bunun ilerdeki kuşaklar için çok faydalı olacağına inanıyorum...)
Hocam forum hakkındakigörüşleriniz için teşekkür ederim. Forumile ilgili organik birbağınızolmadığı bir gerçek ama yazılarınızla formu kabullenip desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Bizimbu formu açma amaçlarımızda sporcular ve antrenörler arasında (Yurtiçi ve Yurt Dışı) bir köprü kurmak ilginize teşekkür ederiz.
bu benim için bir zevk...ayrıca, böyle bir şeyi düşündüğün için seni kutlamak isterim...
inşallah herkesin desteğim ile bu site genişler ve bilgi yüklü bir alan olur...
Sayın Ercan Hoca'nın görüşüne katılıyorum,Türk Karatesine hizmet etmiş ustaların bu forumda olmalarında yarar vardır.
Referans URL