maganın stili çok güzel ama bi daha turkıyeye gelmez bu adam son k-1 fighting networkta adama yapılan rezılliği görmedın mı turkler ringe atladı fln abi 93 ten berı k-1resmı olarak yapılıyo hiç böle bi olay görmedım ilkler hep turkıyede
Türkiye Başka organizasyonlardan alışkın böyle şeylere

Üzücü bir durum oldu kimse böyle bir şey olmasını istemezdi
Türkiye Başka organizasyonlardan alışkın böyle şeylere

Üzücü bir durum oldu kimse böyle bir şey olmasını istemezdi
profesyonel organizasyonlarda bile olabiliyor bu tür istenmeyen olaylar. şehrimizdeki Türkiye Şampiyonası organizasyonunu aklıma getirdi bu cümlen 
Emrecim o amatördü bir defa

profesyonel olan ibrahim abiydi tabi. Kastım o değil dünyanın en tanınmış(!) Türk dövüşçülerini

dövüştüren organizasyon. Dünyanın en tanınmış dövüşçüleri ama k-1 de esameleri okunmuyor.
magedemov dağıstanlı ve şu anda gerçekten türkiye de maça sıcak bakmıyor...aralık ta bangkok a döğüşcü getirmişti, ve pek de öyle sıcak durmuyordu...eee, pek haksız da sayılmaz , neticede adamcağız nerdeyse linç olacaktı...şu bir kişiye 20-30 kişi saldırma huyumuzdan nedense vazgeçemiyoruz anlaşılan!..
İstenmesede böyle olaylar yaşanıyor. Maçtan sonraki gün Birol abi(Organizatör) ile görüştüm onlarda duruma çok üzülmüşler Orta Hakem Bayram KORKMAZ hocam dı onunla da görüştüm oda üzülmüş ama istenmesede böyle olaylar bazen yaşanıyor.
Spor Ülkemizde olgunlaştıkça bu problemlerde aşılır inşallah.
selam arkadaşlar
magomed benim en beyendiğim sporcuların en başında gelir.
yalnız bu sene kendisi piyasada yok sebebini bilen varmı
yabancı dilden anlamadığım için yabancı sitelerden bakamıyorumda.
Abdülhamit bey umarım yanlış yere yazmamışımdır
maga bıldım kadarıyla dövüşmeyı bıaktı şuan antrenörluk yapıo
Niye bıraktı aceba ya! adam daha kariyerinin başında 1982 doğumlu benimle yaşıt

biz bırakıyoz mu hiç