Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Görünüm: Sakmongkol Sitnchuchoke vs Jongsanan Fairtex
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Güzel maç olmuş... yumuk dirsek kombinasyonları bolca....gözler kapandı ama açılma yok adamlar sağlam...maç kıran kırana gidiyor stad ayakta coşmuş ama orada sakin bir kişi var ve baştan sona huzur veren meditasyon telkini verir gibi ses tonuyla spiker!!! Cool bu taylandlı spiker neden bu kadar sakin anlamadım Cool
İyi Maç...
bu taylandlı spiker neden bu kadar sakin anlamadım ???

------------------------

gayet basit, "budist olduklarından " ...ağırlıklı olarak dinin etkisiyle bize farklı bir kültür...
esas o zamanlar kullanılan eldivenlerin küçüklüğüne bakın...8 ons , o zamanlar öyle kullanılırdı...daha gaddar olsun diye...

bugün tabi ki temayüller sağlık yönünden çok farklı...
İnanılmaz temiz maç ya, Muay Thai budur! Eline sağlık Kadir arkadaş iyi ki yolladın videoyu, çok keyif aldım.

Seyircilere ayrı bir hastayım, keşke günün birinde bizim ülkemizde de böyle seyirciler olsa.

Ama spikerin sesine bir yerden sonra sinirden gülmeye başladım. Adam kesin birşeyler çekmişSmile
sakmongol , aynı zamanda ünlü hollandalı "ramon dekkers " i de yenmiş bir döğüşcüdür...

"muay thai efsaneleri " arasında adı sıkca geçer...
Anlamadığım şey bu kadar dirsek yemelerine rağmen nası baş kısmında bir açık olmaması. Darbe aldıkça deri mi kalınlaşıyor zamanla diye saçma düşünceler bile geliyor aklıma.
Referans Adresler