Mücadele Sporları | Kickboks, Muay Thai, Taekwondo, Judo, Aikido

Tam Görünüm: NASIL SPORCU OLUNUR???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar nasıl sporcu olunur sorusunu bir kere daha sordum siz spor akademsine girmen gerek dediniz ama;spor akademisine girdiğiniz zaman sadece atranör,beden eğitimi öğretmenliği vb...branşlar var!?.

eee, o zaman sporcu nasıl olunur????
sporcu nasıl olunur guzel bir soru ama kım cvp vermışse spor akademısıne gitmekle olunur cvbı
gerçkten çok yanlış bi yanıt
buraya sorduğun sorulara biz hep beraber cevap vermiyoruz. sen spor akademilerine giriş diye bir konu açtın orada ben açıklama yaptım... ama ondan önceki konunda hoca olmaktan bahsettiğin için spor akademilerinin antrenörlük bölümünden bahsettim...

yani sen sporcu olmak istedinde ünüversteye git demedim onu sen buldun.

sporcu olmak, sosyal bir aktiviteyi yaşamına dahil etmektir. sosyal bir konumu seçmektir.

o konum nedir?
bir spordalını merak edersin, o branşda hoşuna giden seni heyecanlandıran hayatına değişiklik ve anlam katacak şeyler yapmana imkan vardır...senin kendini anlatabilmene imkan vardır... önce kendin için birşey yapmak istersin örneğin sağlığın için insanlarla iletişimin için...bir branşı biliçli bir şekilde öğrenir, uygular yaşamına dsiplinli bir eğitim süreci katarsın ...kişisel özelliklerini farkedersin... sonra paylaşabileceğin şeyler artar tecrübelerin artar... kendini geliştirir başarılacak hedefler koyarsın önüne insanlarla yarışırsın, ve başarırsan kendin bir mutluluk yaşarsın, seni sevenlere mutluluk ve güzel anlar yaşatırsın... seni yeni birileri tanır başardığın şeye saygı duyar... kendini geliştirdiğin o spor geçmişinin, terlediğin, yorulduğun, yılmadığın zamanlar ve yaşam şeklinin ve davranışların düşüncelerin başarını oluşturan geçmişin seni ve başkalarını mutlu ediyorsa sporcu olursun...

basitçe bir spor kulübüne yazıldıktan sonra sporcu olursun o konumu yaşamak sporcu olmaktır işte. böyle bişeyler bence...
Sporcu Olmak İstiyorsan Amatör Bir Spor Kulübüne Girersin İlk Aşamayı Orada Başlarsın Gerisi Gelir :-)
[align=right]O zaman ben böyle birşey sorayım milli bir sporcu olmak için ne gerekir?

Örneğin bizim okulumuzdan atletizimde "Aykut TAŞDEMİR"adında bir arkadaş milli takıma seçildi...

Ben karatede milli bir sporcu olmayı gerçekten çook istiyorum.yani karatede ülkemizi temsil etmeyi çook istiyorum bana yardımcı olur musunuz?!.
[/align]

http://www.karate.gov.tr/index.php?optio...Itemid=115
karatede mıllı olabılmen için turkıyede kumıte veya katada derece yapmalısın
peki türkiye kumite veya kata yarışmaları yapılınca benim nasıl haberim olur?,katılmak için ne yapmam gerekir?,yılda en az kaçkere olur bu yarışmalar?..

Sizide bu konuda çok sıktım ama;eğer bilginiz varsa söyleyiniz!...

[Resim: akdenizkarate11.jpg]
benım karate ıle ılgım yok ancak tahmınımce 2 sefer olur ferdi kulüpler olmak üzere sen resmı bı kulübe bağlı deılmısın başta eğer musabık olmak istiyosan kendıne ıyı bi kulüp seç ıyı sporcu ve antrenörlerle çalış nerde antrenman yapıyorsun
Ben Yakacık Spor Klubü'ndeyim.
TAMM ANTRENÖRUN FLN nasıl federasyonla bağlanbtısı kulüpten sporcu sokmuomu maçlara bi konuş istersen bende ciddi anlamda yapmak istiyorum vs
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler