|
KAS IN FAYDA VE ZARARLARI
|
|
17-12-2009, 09:14 AM
|
|||
|
|||
|
KAS IN FAYDA VE ZARARLARI
merhaba kasın kickboks için fayda ve zararları nelerdir.şimdi ne tür kas dan bahsediyorsunuz derseniz kas hakkında tam olarak bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
"Öğrenileceklerin sonsuz olduğu dünyamızda 'üstat' kelimesine inanmam." BRUCE LEE |
|||
|
17-12-2009, 10:07 AM
|
|||
|
|||
|
RE: KAS IN FAYDA VE ZARARLARI
KickBoks'da Kasın önemi büyük ölçüde önemlidir. Zaten her kickboks'cuda kas kesinlikle oluşur ister istemez , yani günlük antremanlarında(barfix,mekik,şınav) , yediğimiz gıdalar'ın sonucu kas gelişmesi oluşur. Kicboks'cularda bildiğim kadarıyla uzun kas meydana gelir. Kas gücün simgesidir. Ama Öncelikle bir KickBoks'cunun Tekniğine , Kondisyonuna ve daha sonra Kas gücüne vicud gücüne bakılır.. Yanlışsam tamamlayın değerli Hocalarım ve değerli arkadaşlarım. Yada ekleme yapın , benden bukadar : )
|
|||
|
17-12-2009, 10:19 AM
|
|||
|
|||
|
Oh iyi o zaman 3 aylık sporcuyum ve vücudum kendi yaşımlara göre çok aşırı gelişmiş
|
|||
|
17-12-2009, 10:21 AM
|
|||
|
|||
|
Dorudur, ama şunuda ekliyim aşırı kas oluşumuna biraz karşıyım kendıni formda tutarsan daha iyi olur
|
|||
|
17-12-2009, 10:22 AM
|
|||
|
|||
Mustafa KÖSE Yazılan:Dorudur, ama şunuda ekliyim aşırı kas oluşumuna biraz karşıyım kendıni formda tutarsan daha iyi olur 1.92 kadar uzarım büyük ihtimal şu anda 1.89 gibi bir boyum var. 86 kiloyum iyi midir ? |
|||
|
17-12-2009, 10:25 AM
|
|||
|
|||
|
Şimdi bu soruna bi yorum yapamam arkadaşım
. Diğer hocalarımızın yorumlarını beklersen sevinirim. Nerde oturuyorsun ve Hangi klup Haftada kaç gun ve kaç saat çalısıyorsun gittigin klup beledıyenın mı yoksa ozelmi ?
|
|||
|
17-12-2009, 10:27 AM
|
|||
|
|||
Mustafa KÖSE Yazılan:Şimdi bu soruna bi yorum yapamam arkadaşım Özel, haftada kaç gün çalıştığımı başka bir konuda da söyledim aynı sorularla 3 gün - 2 saat. Ben Fatih de oturuyorum. Babamın bir arkadaşı beni eğitiyor. Kendisi de kardeşleri de milli kickboxcular onlar tarafından eğitiliyorum. Bence çok iyi eğitiyorlar. |
|||
|
17-12-2009, 10:30 AM
|
|||
|
|||
|
Bende Beşiktaş'ta Oturuyorum teke tek çalışıyorsunuz yani bunumu demek istedin yoksa grup'camı çalıştıryorlar
|
|||
|
17-12-2009, 10:32 AM
|
|||
|
|||
Mustafa KÖSE Yazılan:Bende Beşiktaş'ta Oturuyorum teke tek çalışıyorsunuz yani bunumu demek istedin yoksa grup'camı çalıştıryorlar 3 4 kişi çalışıyoruz. Fazla kalabalık değil ama gerekli tüm alet edavatlarımız var. |
|||
|
17-12-2009, 11:25 AM
|
|||
|
|||
|
lütfen konuyu dağıtmayalım
"Öğrenileceklerin sonsuz olduğu dünyamızda 'üstat' kelimesine inanmam." BRUCE LEE |
|||
|
|